Славия“ ще си има нов и добре известен из целия

...
Славия“ ще си има нов и добре известен из целия
Коментари Харесай

Официално: Легенда на Барса става треньор на „Славия“

„ Славия “ ще си има нов и добре прочут из целия свят треньор. Това е легендата на „ Барселона “ Хосе Мария Бакеро.

Двете страни са постигнали съгласие и Бакеро, който бе част от „ дрийм тийма “ на Йохан Кройф в „ Барселона “, ще бъде треньор в Първа лига.

Представянето на Бакеро ще е този петък.

„ Хосе Мария Бакеро ще бъде показан публично на 23 юни. Испанският експерт ще има конференция дружно с президента на ПФК „ Славия “ Венцеслав Стефанов в петък “, се споделя в известието на „ белите “ от през днешния ден.

Фамилия Бакеро към този момент бяха свързани със посредством сина на Хосе Мария – Йон. Той игра за „ белите “ през предходната година и вкара пет гола в 17 мача.

Сега Йон още веднъж ще се завърне в „ Овча купел “, като този път ще играе под управлението на своя татко.

Все отново би трябвало да отчетем, че въпреки именит състезател за родния си „ Реал “ (Сосиедад) и „ Барселона “, спечелил общо шест трофеи на Испания с двата клуба,
Бакеро не е изключително сполучлив треньор.
Носителят на КЕШ с Барса през 1992-а е работил в шест разнообразни клуба. За последно е практикувал теньорската специалност преди 10 години.

Той стартира отпред на мексиканския „ Пуебла “, където е освободен след единствено една победа в осем мача. След това идва сезона с дублиращия отбор на „ Малага “, преди Бакеро да застане отпред на „ Реал “ (Сосиедад).

Макар като състезател той да е една от най-големите митове на баските, Бакеро остава единствено пет месеца отпред, в които записва една три триумфа.

Той опитва шанса си и в Полша, където за две години и половина води отборите на „ Полония “ и „ Лех “ (Познан), до момента в който последната му треньорска работа е обвързвана с перуанския „ Хуан Аурих “ през 2013-а.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР