Славия се изправя срещу Арда в първия двубой от съботната

...
Славия се изправя срещу Арда в първия двубой от съботната
Коментари Харесай

В битка за оцеляването си Славия трябва да пречупи Арда

Славия се изправя против Арда в първия дуел от съботната стратегия в efbet Лига. Двубоят започва в 12:30 часа и ще може да го наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT, платформата PLAY DIEMA XTRA, както и минута по минута на Gong.bg.

Със сигурност Арда има всички учредения да се бори за място в тройката, защото има чудесно качество в тима, само че и Славия в този мач ще търси наложителни три точки, в случай че желае да се бори за своето избавление, защото заема 13-ото място в класирането.

Ивайло Димитров и Спас Делев сега дърпат тимовете си напред в шампионата, а какво ще предложат като игра в събота следва да забележим.

Славия ще е без бранителя Андреа Христов, който е осъден, а Емил Стоев е пред своя мач № 100 в елита. Треньорът на "белите " Александър Тарханов остана удовлетворен от извоюваната точка в Стара Загора против Берое.

На "Овча купел " Славия има 4 провали от тимове от топ 5 на таблицата, а Арда сега е в топ 5, да забележим какво ще се получи през днешния ден.

Бившият състезател на отбора от Кърджали Михаил Александров може да направи дебюта си точно в тази среща.

Спас Делев води отбора на Арда напред като от началото на пролетния дял има присъединяване в 4 от петте гола на отбора. Вкара един и подаде за останалите 3. Деян Лозев е осъден, а Жуниньо е под въпрос.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР