Славия приключи с ангажиментите си в Лига Европа и вече

...
Славия приключи с ангажиментите си в Лига Европа и вече
Коментари Харесай

Славия атакува второто място срещу “тигрите”

Славия завърши с уговорките си в Лига Европа и към този момент може да се концентрира напълно върху шампионата, където направи добър старт с 4 точки от два мача. Днес “белите” излизат против Витоша (Бистрица) и ще търсят нов триумф, който да ги изкачи на второ място във краткотрайното класиране. “Тигрите” обаче не са боксовата круша от предходната година и още на старта повалиха Дунав, а по-късно изиграха нелош дуел и против водача ЦСКА-София.

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич няма да прави разбърквания в състава си и ще заложи на най-хубавото, с което разполага. Единствените отсъстващи ще са контузените Георги Петков и Андреа Христов. на вратата ще застане Антонис Стергиакис, а Георги Йомов, Галин Иванов и Момчил Цветанов ще работят зад централния нападател Цветелин Чунчуков.

Главният управител на Витоша Костадин Ангелов съобщи, че футболистите са привикнали всеки противник да е любимец против тях и това не ги тормози. Добрата вест за наставника Росен Кирилов е завръщането след санкции на Петко Цанков, Анте Рения и Румен Гьонов.

Досегашният баланс сред двата отбора в елита е 2 победи за Славия и 2 равенства при голова разлика 7:2.

ППЛ - 3-и кръг:

СЛАВИЯ - ВИТОША (БИСТРИЦА)

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Стергиакис; С. Александров, Гамаков, Станисавлевич, Велковски; Карабельов, Мартинов; Йомов, Г. Иванов, М. Цветанов; Чунчуков
Старши треньор: З. Загорчич
ВИТОША (4-2-3-1): И. Георгиев; Гьонов, Мутафчийски, Купенов, Цанков; Котев, Лазаров; Рениа, Амзин, С. Христов; Н. Милев
Старши треньор: Р. Кирилов

СЪДИЯ: Георги Димитров
СТАДИОН: “Васил Левски”
НАЧАЛО: 20:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 3 кръг, понеделник 6 август  Славия 20:30  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР