Славия приема Септември днес от 17,30 часа на националния стадион

...
Славия приема Септември днес от 17,30 часа на националния стадион
Коментари Харесай

Славия ще спира серията на Септември

Славия приема Септември през днешния ден от 17,30 часа на националния стадион в столичното дерби, което ще даде старт на 16-ия кръг на Първа лига след паузата за националните тимове.

Новакът в елита Септември е в забележителна серия от четири следващи победи с по 1:0 надлежно над Пирин Благоевград, Дунав Русе, Верея и Витоша Бистрица и през днешния ден ще се изправи пред доста сериозен тест в лицето на обичайната мощ като Славия. Воденият от някогашния треньор на Левски Николай Митов се трансформира от претендент за изпадане в отбор с искания за топ 6, като единствено четири точки разделят тима от “Красна поляна” от лелеяната позиция.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич обаче изрази убеденост, че отборът му ще постави завършек на серията на Септември. “Белите” също усъвършенстваха резултатите си напоследък, а против тимовете от втората осмица имат единствено една загуба - 1:2 против Черно море на личния си стадион в “Овча купел”. Славия към този момент победи един път Септември с 2:0 и ще се опита да реализира дубъл.

Загорчич има обаче проблеми със отбраната. Десният бек Юлис Ндонг до последно ще е под въпрос, като е чакан през днешния ден да се прибере след присъединяване си в контролата на Габон против Ботсвана и международната подготовка с Мали. Костадин Велков е осъден, а халфът Мартинов също изтърпява глоба.

В лагера на Септември също царува оптимизъм. Треньорът Митов се похвали, че се усеща като вкъщи си в клуба и похвали управлението за уважението към специалността му.

Двата отбора са съседи във краткотрайното класиране. Септември е девети с 19 точки, а Славия е на десетото място с две по-малко. Дали ще настъпят промени в класирането им ще разберем през днешния ден след 19 часа.

Вероятни сформира:

Славия: Стергиакис, Ндонг, А. Христов, Велков, Абуд, Шоколаров, Велев, Мба, Минчев, Иванов, Димитров.

Септември: Георгиев, Весели, Добрев, Елтон, Стоичков, Сандански, Иванов, Романов, Галчев, Гади, Тошев.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР