Славия Прага и Арсенал играят при резултат 0:4 в мач-реванш

...
Славия Прага и Арсенал играят при резултат 0:4 в мач-реванш
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия Прага - Арсенал 0:4, гостите са безпощадни

Славия Прага и Арсенал играят при резултат 0:4 в мач-реванш от четвъртфиналите на Лига Европа. Първата среща приключи при резултат 1:1 в Северен Лондон. Никола Пепе, Александър Лаказет и Букайо Сака отхвърлиха чехите небрежно от опозиция в тази среща. Лаказет постави точка на разногласието в 77-та минута.

Гостите започнаха по брилянтен метод срещата и в границите на първите 20 минути на процедура взеха решение всичко. Емил Смит-Роу си намерения, че е разкрил резултата още в 15-та минута, откакто вкара отблизо, само че голът беше анулиран. Три минути по-късно обаче Никола Пепе вкара и този път прошка за чехите нямаше.

Настървените дейности на гостите продължиха и в 21-та Александър Лаказет вкара от дузпа, откакто Якуб Хромада извърши нарушаване в личното си наказателно поле. Нови 3 минути по-късно всичко в срещата привидно завърши, а Букайо Сака направи резултата типичен - 3:0.

В идващите минути темпото на мача доста падна, като Арсенал почувства, че към този момент си е приключил работата и към този момент може да съхранява сили.

В началото на второто полувреме нещата продължиха да стоят по този метод. В 59-та минута Александър Лаказет влезе в наказателното поле и се строполи на земята, само че Чунейт Чакър реши, че дузпа не би трябвало да се отсъжда.

Чешкият отбор насочи няколко неточни удара през второто полувреме, само че по този начин и не успяваше да сътвори действително състояние пред гола.

Така се стигна до 77-та минута, когато гостите сложиха точка на всичко. След следващата добра офанзива на "топчиите ", топката стигна до краката на Лаказет, който не се поколеба да направи резултата 4:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР