Славия посреща ЦСКА в осминафинален сблъсък за Sesame Купа на

...
Славия посреща ЦСКА в осминафинален сблъсък за Sesame Купа на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия - ЦСКА, съставите

Славия посреща ЦСКА в осминафинален конфликт за Sesame Купа на България. Срещата е с начален час 17:30 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта, като го наблюдава минута по минута.

Славия е в страхотна форма, като няма загуба в последните си пет мача във всички шампионати. Именно в последната среща на " белите " се случи изненадата, когато съумяха да вземат точка на ЦСКА. Славия е въодушевен при Златомир Загорчич и ще се надява на нов триумф в търсене на сензацията и остраняването на " алените ".

ЦСКА ще направи всичко допустимо да се върне на пътя на успехите, защото тимът знае, че това е шампионат, който може да бъде извоюван от тях. Тимът на Нестор Ел Маестро ще има опция в границите на три дни да победи Славия, а " алените " сигурно ще желаят да покажат друго лице от последния си мач.

Стартови сформира:

Славия:  21. Светослав Вуцов, 3. Ертан Томбак, 5. Велко Йеленкович, 4. Виктор Генев, 37. Венцислав Керчев, 17. Ерол Дост, 27. Емил Мартинов, 23. Денислав Александров, 88. Тони Тасев, 9. Мартин Сораков, 33. Галин Иванов

ЦСКА:  1. Густаво Бусато, 13. Браян Кордоба, 6. Християн Петров, 3. Сайней Санянг, 19. Иван Турицов, 21. Амос Юга, 7. Джонатан Линдсет, 17.Емануел Шакич, 14. Тобиас Хайнц, 11. Матиас Фаетон, 29. Майкъл Естрада
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР