Славия победи с категоричното 6:1 като домакин на Балкан (Ботевград)

...
Славия победи с категоричното 6:1 като домакин на Балкан (Ботевград)
Коментари Харесай

Славия записа изразителна победа над Балкан Ботевград в първия си приятелски мач по време на зимната подготовка

Славия победи с безапелационното 6:1 като хазаин на Балкан (Ботевград) в първия си другарски мач по време на зимната подготовка.

“Белите ” поведоха в резултата още в седмата минута. Сибири Кейта проби по лявото крило и центрира, топката доближи до Денислав Александров, който от близко елементарно се разписа във вратата на гостите.

Пет минути по-късно каращият експериментален интервал Николай Христов направи 2:0 след асистенция на Иван Минчев.

След тъкмо 20 минути игра Александров центрира в наказателното поле на Балкан, където Виктор Генев също вкара в мрежата на тима от трета дивизия.

За първи път за Славия игра Куентин Зеедорф, както и Арнел Кодрич и Лука Рабакидзе. Босненският бранител и грузинският халф са на проби в тима.



В 64-ата минута Дейвид Йорданов осъществя почетен гол за Балкан, а близо четвърт час по-късно Ерол Дост с шут от границата на наказателното поле върна задатъка от три гола в интерес на славистите.

Десет минути преди края на срещата Тони Тасев центрира за Мартин Сораков, който направи 5:1. В последните секунди на дуела Дост асистира за Тасев и той от непосредствена непосредственост се разписа за крайното 6:1.

На 17 януари воденият от треньора Златомир Загорчич състав отпътува на лагер в турския курорт Анталия, където ще остане до 9 февруари.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР