Славия отнесе имуществена глоба от 10 000 лв. заради обиди

...
Славия отнесе имуществена глоба от 10 000 лв. заради обиди
Коментари Харесай

Венци Стефанов донесе на "Славия" глоба от 10 000 лв.

" Славия " отнесе имуществена санкция от 10 000 лева поради обиди към длъжности лица от страна на управлението, стана ясно след съвещанието на Дисциплинарната комисия към БФС. Причината за сериозната финансова глоба са нападките от страна на Венцеслав Стефанов към основния арбитър Станислав Тодоров при загубата на " белите " от " Левски " с 0:3.
Стефанов: Директивата е ясна - на колене пред " Левски " (ВИДЕО) Босът на "Славия " дефинира съдийството като "престъпление "
Освен това носителите на Купата на България бяха санкционирани с още 1000 лева поради обидни и нецензурни викания.

На своето постоянно съвещание Комисията " Етика и феърплей " на БФС прегледа предоставените документи след провелите се срещи от 24-ия кръг в Първа лига и порица държанието на боса на " белите ".

" След края на първото полувреме на срещата " Славия " - " Левски ", при прибиране на съдийската бригада в тунела господин Стефанов насочва обидни и заплашителни думи по отношение на основния арбитър. След края на дуела, пред средствата за всеобща информация, господин Стефанов насочва голословни догатки за бъдещо преднамерено съдийство в интерес на ПФК " Левски " София).
Венци Стефанов пред bTV: Имам доказателства, че Станислав Тодоров е рисков за футбола Босът на "Славия " отхвърли да е заплашвал съдията
Комисията " Етика и Феърплей " намира дейностите и държанието на господин Стефанов за неетични в качеството му на началник на футболен клуб и на член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Комисията акцентира, че сходни прояви са в прорез с етиката и феърплея в спорта ", написа в известието на уеб страницата на БФС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР