Славия очаква австралийски халф. Става въпрос за футболист от гръцки

...
Славия очаква австралийски халф. Става въпрос за футболист от гръцки
Коментари Харесай

Славия чака австралийски халф

Славия чака австралийски халф. Става въпрос за футболист от гръцки генезис, който се е преселил с родителите си на Зеления континент. Той би трябвало да дойде през днешния ден или най-късно на следващия ден и да стартира подготовка с " белите ". Почти несъмнено австралиецът ще подпише до края на сезона с алтернатива за удължение на контракта.

В същото време стана ясно, че старши треньорът на столичани Александър Тарханов се е отказал от казахстанеца Динмухамед Кашкен. Той изкара цялата подготовка с " белите " на лагера в Турция, като игра в контролите, само че по този начин и не съумя да впечатли. 21-годишният полузащитник е бил за последно в отбора на Стойчо Младенов Кайсар, а преди този момент и в Астана.
Тарханов се отхвърли и от своя съотечественик Никита Колдунов. Полузащитникът също изкара лагера в Турция, само че и той бе отпратен. " Белите " са решили, че разполагат с по-добри свои млади играчи и няма смисъл да ангажират Кашкен и Колдунов в случай, че не са по-класни.

Все отново Славия ще задържи различен от чужденците на проби. Договор с " белите " ще подпише 25-годишният французин Надер Гандри. Атакуващият халф е от тунизийски генезис и е посочил положителни игри по време на контролите.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР