Славия може да се раздели с титулярния си вратар Светослав

...
Славия може да се раздели с титулярния си вратар Светослав
Коментари Харесай

Славия се разделя със Светослав Вуцов

Славия може да се раздели с титулярния си вратар Светослав Вуцов по време на зимната пауза в шампионата. Засега 21-годишният пазач отхвърля да преподпише с белите, като все още по-голяма е вероятността това по този начин и да не се случи.

Договорът му е до лятото и от януари той може да договаря свободно и да парафира предварителни съглашения с други клубове, към които да се причисли като свободен сътрудник след края на сезона. Интерес към Вуцов не липсва, както от чужбина, по този начин и от България и съвсем несъмнено ще бъде продаден през зимата, с цел да може клубът да вземе пари за него, в случай че въпреки всичко не склони да възобнови договора си.

Все още не е ясно дали от " Овча Купел " ще потърсят заместител на Вуцов или ще разчитат на Николай Кръстев като титулярен избор и ветеранът Георги Петков за втора алтернатива под рамката.

По време на паузата за националните тимове не се чакат играчи на проби. Затова е планувана контрола с Марек, като в нея Загорчич ще види качествата на последното ново попълнение Куентин Зеедорф, който е ляв краен бранител и племенник на легендата Кларънс Зеедорф. Той не е играл от пролетта на 2022 година и е изостанал съществено с подготовката си, написа " Тема Спорт ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР