Славия може да направи втори трансфер на свой вратар в

...
Славия може да направи втори трансфер на свой вратар в
Коментари Харесай

Славия отново ще продава талант на Ювентус

Славия може да направи втори трансфер на собствен вратар в Ювентус. 9 години след прекосяването на Марио Кирев от стадиона в „ Овча Купел “ при „ бианконерите “ в този момент това може да стори и актуалният пазач на „ белите “ Антонис Стериакис. Грандът от Торино е измежду любимците за привличането на 19-годишния грък, написа Calcionews24.com.

Според италианското издание интерес към Стериакис имат и другите два гранда на локалния футбол – Милан и Интер, като "росонерите " са вторият главен претендент за стража. На опашката е и водещият борба за купата в Серия „ А “ Наполи. В информацията се регистрира, че цената на вратаря на Славия не е изключително висока и надареният грък може да бъде притеглен против 2 милиона евро, написа "Блиц ".

Антонис Стериакис има контракт със Славия до лятото на 2020 година. Вече беше оповестено, че интерес към него има и от страна на гръцкия гранд Панатинайкос и от белгийския Стандард (Лиеж). Президентът на „ белите “ Венцеслав Стефанов призна за отхвърлена оферта на Олимпиакос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР