Славия излиза тази вечер в мач реванш срещу Хайдук (Сплит)

...
Славия излиза тази вечер в мач реванш срещу Хайдук (Сплит)
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия - Хайдук

Славия излиза довечера в мач реванш против Хайдук (Сплит) в София. След проваляне с 0:1 в Хърватия, " белите " би трябвало да търсят победа с два гола разлика, с цел да се класират към идващия квалификационен кръг в Лига Европа.
В първата среща сред двата тима Славия се показа доста добре в отбранителен проект и изпусна две отлични положения, преди да се стигне до гол във вратата на Георги Петков в 78` след неточност на отбраната.
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
Сега вярата на " белите " е, че този път отбраната няма да допусне неточности, а в нахлуване ще бъдат осъществени ситуациите, които тимът потвърди, че може да основава. Срещу Локомотив (Пловдив) Славия сподели страхотна успеваемост пред гола и Златомир Загорчич се надява това да бъде показано и против Хайдук.
Грандът от Сплит идва в София след доста тежко проваляне от Осиек с 4:1, като това потвърждава, че " белите " въпреки всичко имат късмет против именития си противник.

Двата тима се изправят един против различен в 19:00 часа на стадион " Васил Левски ", като може да следите Славия - Хайдук НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР