Славия инкасира трета поредна загуба и вече пет мача не

...
Славия инкасира трета поредна загуба и вече пет мача не
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Положението е критично

Славия инкасира трета поредна загуба и към този момент пет мача не познава усета на успеха в Първа лига. „ Белите “ отстъпиха пред Левски с 0:1 на стадион „ Александър Шаламанов “. Наставникът Златомр Загорчч несъмнено не бе удовлетворен след края на мача и насочи рецензии към клубното управление поради кадровите проблеми, които съпътстват отбора.

" Мотивирани сме всеки мач и излизаме за победа. Положението обаче сега в Славия не е положително и се надявам да се оправят нещата. Вече дълъг интервал от времето имаме доста контузени и 2-3 седмици се готвихме с 18 индивида. Днес отново една или две травми, ще станем 16. Тренировките не наподобяват на това, което желаеме да играем. Твърде доста кадрови проблеми. "

" През второто полувреме направихме всичко допустимо, с цел да се върнем в мача, само че не успяхме. В момента ситуацията е сериозно “, добави той.

Старши треньорът подчертава тематиката за травмите в редиците на славистите.

" Абсолютно, да. Трябват ни повече футболисти. Два месеца да упражняваме с толкоз малко хора е доста мъчно за един треньор. В момента несъмнено сме 16 индивида. Положението е доста мъчно, без да знам какво е и положението на Галин Иванов “, приключи Загорчич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР