Славия и ЦСКА не излъчиха победител в един от най-интересните

...
Славия и ЦСКА не излъчиха победител в един от най-интересните
Коментари Харесай

"Славия" и ЦСКА не се победиха в атрактивно дерби без голове

" Славия " и ЦСКА не излъчиха победител в един от най-интересните мачове от 28-ия кръг в Първа лига, завършвайки 0:0 на стадиона в " Овча купел ". Двата отбора направиха атрактивен дуел с доста положения.

Равенството остави ЦСКА на второ място с 52 точки, само че отборът може да бъде изпреварен от " Левски " и " Локомотив " (Пловдив). На 1 юли алените ще се изправят против " Локомотив " във заключителен мач в шампионата за Купата на България.

Двата отбора имаха превъзходство в избрани моменти, като нито един от тях не съумя да господства по време на срещата.

ЦСКА стартира по-добре и в началните минути диктуваше обстановката на терена.

През първото полувреме най-чистото състояние за ЦСКА пропусна Стефано Белтраме. След това дейностите се водеха главно в полето на алените, като " Славия " приключи мощно първите 45 минути.

В началото на втората част Рубен Пинто излезе самичък против вратаря на " Славия ", само че не уцели рамките.

Последваха положителни минути за алените, като с хубави удари от далечна отдалеченост се регистрираха Тиаго Родригеш и Греъм Кери. И в двата случая вратарят на " Славия " Антони Стерякис се намеси добре.

В заключителните 15 минути " Славия " притисна гостите. Радослав Кирилов удари греда след гръмък удар със странична ножица. След това нападателите в бял се разминаваха с топката след нескончаем напън.

*Снимка: Lap.bg
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР