Славия и Етър не успяха да се победят в първи

...
Славия и Етър не успяха да се победят в първи
Коментари Харесай

Славия и Етър се бориха доста, но не успяха да се победят

Славия и Етър не съумяха да се победят в първи мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата сред отборите от дъното на таблицата приключи 0:0 на стадион " Славия ". Старши треньорът на гостите Александър Томаш направи формален дебют отпред на отбора откакто преди два дни размени на поста Петко Петков.

Двубоят, макар безличния релутат, бе много оспоравана и предложи забавни моменти. Етър бе покрай гола, само че гредата избави " белите ". Под рамките на вратата за домакините през второто полувреме бе синът на Вили Вуцов - Светослав, който направи дебют.Влизането му бе насила след травма на ветерана Георги Петков.

Срещата стартира равностойно. Още първоначално, нарушаванията господстваха по терена, с което стана ясно, че борбата ще бъде повече от оспорвана. В първите минути на няколко пъти Христо Иванов се намесва след удари на Калоян Кръстев и Радослав Кирилов.
 НА ЖИВО: Славия - Етър 0:0 онлайн
НА ЖИВО: Славия - Етър 0:0

Александър Томаш ще опита да възкреси търновци

В 38-ата минута бе и най-опасното състояние през първата част. Боруков остана очи в очи с Георги Петков, само че вратарят мазета, последва добавка на Станев която обаче не се получи. Минути по-късно най-опитният състезател в състава на домакините - Георги Петков получи травма и макар намесата на медицинския щаб, ветеранът не съумя да продължи срещата. Малко преди края на полувремето, на негово място влезе младокът Светослав Вуцов, наследник на Вили Вуцов. Още с влизането си, стражът трябваше да се намесва след удар на Ферейра.

През втората част, мачът продължи да бъде много равносилен и оспорван. В 51-ата минута Етър пропусна златен късмет откакто Мариян Иванов заби топката в напречната греда след осъществяване на корнер. Последва напън на Етър. Дебютантът Вуцов на няколко пъти се отличи с решителни намеси, с които съумя да стопира набезите на гостите. В 76-ата минута, Славия имаше отлична опция откакто Кръстев получи топката в наказателното поле, освободи се от съперник с ловко завъртане, само че последвалия му удар бе избавен от Христо Иванов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР