Славия и Арда (Кърджали) излизат в първата неделна среща от

...
Славия и Арда (Кърджали) излизат в първата неделна среща от
Коментари Харесай

Славия и Арда в дуел за важни точки в битката за шестицата

Славия и Арда (Кърджали) излизат в първата неделна среща от 23-ия кръг на efbet Лига. Мачът започва в 12:00 часа на стадион " Александър Шаламанов " в столицата и има съществено значение за борбата, която се води за шестата позиция в класирането. Съперниците са с равни точки - по 35, в битката, като в техния спор са забъркани още тимовете на Левски, Черно море и Локомотив (Пловдив), ситуирани на гъсто от четвъртото място нататък.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Отборът на Златомир Загорчич се намира в рецесия, като " белите " изгубиха последните си три мача - поредни загуби от Лудогорец, Хебър (Пазарджик) и Ботев (Враца). Пораженията нажежиха ситуацията към наставника на отбора, само че в последна сметка клубният необут Венцеслав Стефанов разгласи поддръжка за натурализирания сърбин.
 Заги остава отпред на Славия Заги остава отпред на Славия
От състава на Заги за конфликта с Арда (Кърджали) отсъства нисичкият халф Иван Минчев, който лекува разтежение в лявото бедро. Очаква се техничарят да се завърне в игра чак през април. Аут за мача е и централният бранител Велко Йеленкович, който получи червен картон в предишния кръг.

Всички останали звезди на " белите " са в бойна подготвеност за дуела в “Овча купел ” - Галин Иванов, Тони Тасев, Дарко Тасевски, Владимир Николов, Ахмед Ахмедов, Кристиан Добрев и други На линия е и националът Светослав Вуцов, за който в последните дни още веднъж се появиха трансферни клюки, пращащи го в полезрението на Краснодар и турския гранд Галатасарай.
 Арда притегли юношески национал Арда притегли юношески национал
За Арда може да се каже, че върви по възходяща линия, като напролет футболистите на Александър Тунчев имат три победи и едно проваляне - от ЦСКА 1948 в Бистрица в равносилен дуел. Преди няколко дни Арда разгласи входящ трансфер - младежкият национал Станислав Дюлгеров подписа за две години и половина с клуба от Кърджали.
 Станислав Иванов: Ще си върна формата и ще си печеля място в националния тим Станислав Иванов: Ще си върна формата и ще си печеля място в националния тим
В сметките на Тунчев за мача на " Александър Шаламанов " е някогашната звезда на Левски Станислав Иванов, който към този момент подсети за себе си и се закани, че ще направи всичко по силите си да се върне в националния тим. Стаси вкара първия гол при успеха с 2:0 над Спартак (Варна) и беше измежду най-дейните на терена.

Славия - Арда (Кърджали)

Вероятни сформира:

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР