Славия хвърли бомбата на Герена. Белите обърнаха съперника си с

...
Славия хвърли бомбата на Герена. Белите обърнаха съперника си с
Коментари Харесай

Славия хвърли бомбата на Герена с обрат срещу Левски

Славия хвърли бомбата на " Герена ". " Белите " обърнаха противника си с 2:1 и го оставаха без победа в седми следващ мач от Първа лига. Това се случва на " сините " за пръв път от 70 години насам.

Гостите пратиха топката в след единствено три минути игра, само че голът не бе зачетен. Галин Иванов даде съвършен извеждащ пас към Ахмед Ахмедов, който се озова самичък против вратаря и с левия крайник я пусна около Пламен Андреев. Първоначално засада не бе маркирана, само че след намесата на VAR се оказа, че Ахмедов е в засада.

В 20-ата Левски поведе. Завърналият се след травма Ивелин Попов означи с глава 1:0. В последната секунда на първото полувреме Людовик Соарес извърши нарушаване против Роналдо на границата на наказателното поле, реферът отсъди директен свободен удар и даде жълт картон на играча на Славия. Георги Миланов стреля от директния свободен удар, а топката попадна в ръцете на вратаря.

В 54-ата минута Левски направи добра многоходова офанзива, която приключи с удар на Уелтон. Топката обаче срещна ръката на Галин Иванов и Георги Кабаков отсъди дузпа за Левски. Ивелин Попов извърши дузпата, само че Светослав Вуцов сподели инстикт и избави шута му.

В 77-ата " белите " изравниха. След центриране от ъглов удар, топката бе изпратена на задна греда, бе върната към точката за осъществяване на дузпа и Емил Виячки от воле изпрати топката в мрежата за 1:1.

В 90-ата минута Славия вкара втори гол. " Белите " направиха страхотна офанзива, Галин Иванов направи свръхестествен пас с пета към Ерол Дост и юношата на Лудогорец посече Левски с удар отвън наказателното поле.

Така Славия събра 32 точки на четвъртото място в таблицата до момента в който Левски остана шести с три точки по-малко..

Грозни подиуми се разиграха по трибуните след последния съдийски сигнал. Привърженици на " сините " нападнаха бранша с агитката на " белите " и се стигна до конфликти. В последна сметка полиците укротиха пристрастеностите. /БНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР