Славия е пред сензационен трансфер. Белите очакват до дни играч

...
Славия е пред сензационен трансфер. Белите очакват до дни играч
Коментари Харесай

Халф на Нюкасъл ще играе в efbet Лига

Славия е пред ефектен трансфер. Белите чакат до дни състезател на Нюкасъл. Става въпрос за 22-годишния перуански атакуващ халф Родриго Вилка. В момента се прецизират последни елементи към прекосяването на състезателя на стадиона в " Овча купел ". Според осведомени Вилка ще е чартърен до края на сезона, написа " Тема спорт ".

Футболистът има испански паспорт и по този начин няма да заема квота за състезател отвън Европейски Съюз. В края на предходната година Родриго се е завърнал от наем в Донкастър. Преди това е бил част от селекцията на " Свраките " до 23 години. На 20 януари е привикан за няколко тренировки с първия тим на Нюкасъл. Той обаче на този стадий не може да хване ръка там и управлението и сътрудникът му са решили, че е по-добре да се прибегне до преотстъпване.
 Славия ще играе контрола с Балкан (Ботевград)
Славия ще играе контрола с Балкан (Ботевград)

Това е последната инспекция на " белите " преди възобновяване на шампионата

Вилка е притеглен на " Сейнт Джеймсис Парк " през октомври 2020 година от перуанския Депортиво Мунисипал. Както е известно, босът на " белите " Венцеслав Стефанов удостовери преди дни, че на " Овча купел " чакат млад южноамерикански футболист от клуб от Премиър лийг.

Междувременно Славия продължава пробите на беларуския отбранителен халф Никита Николаевич. Очаква се старши треньорът Златомир Загорчич да вземе решение за 24-годиншия футболист след контролата с Балкан (Ботевргад).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР