Славия е на път да продаде пореден свой играч в

...
Славия е на път да продаде пореден свой играч в
Коментари Харесай

Славия продава защитник в Полша

Славия е на път да продаде следващ собствен състезател в чужбина. Левият бек на “белите” Димитър Велковски е пред трансфер в първокласен полски отбор. Интересът към него датира още от средата на декември. Очаква се до дни двете страни да реализират дефинитивна сделка.

Продажбата на Велковски сигурно ще наложи привличането на нов краен защитник. Димитър пристигна на “Овча купел” през лятото на 2018 година от Локомотив (Пловдив) и незабавно се утвърди като закрепостен титуляр.

Днес от 15:00 часа на своя стадион столичани ще създадат първа подготовка за годината. Те са последният първокласен тим, който стартира подготовка за пролетния дял. От 14:00 часа старши треньорът Златомир Загорчич ще даде конференция, като ще бъдат показани и новите попълнения. Засега те са две - завърналият се нападател Ивайло Димитров и крилото Георги Вълчев. Косъма игра чартърен в Етър през есента като благосъстоятелност на Арда (Кърджали). Велчев идва от Ботев (Враца). В посока Враца пък пое Владислав Узунов. Славчо Шоколаров подписа с ЦСКА 1948, а свободни да си търсят нови тимове са още Илиян Мицански и Николай Дюлгеров. Давид Муньос се чака да бъде даден чартърен. Подготовка надали ще стартира Галин Иванов, който има сделка да си търси нов отбор. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР