Славия е на път да привлече двама играчи оказали се

...
Славия е на път да привлече двама играчи оказали се
Коментари Харесай

Славия прибира двама ненужни от Арда

Славия е на път да притегли двама играчи оказали се ненужни в Арда (Кърджали). " Белите " желаят да се подсилят с халфа Венцислав Бенгюзов и с централния нападател Ивайло Димитров. Косъма към този момент бе част от състава на столичани, с който завоюва Купата на България през 2018 година

Вчера Бенгюзов дефинитивно завърши връзките си с кърджалии. Договорът на халфа беше разтрогнат по взаимно единодушие. Той не влиза в проектите на треньора Стамен Белчев, като същото важи и за Ивайло Димитров и Веселин Марчев. Те също се чака да разтрогнат в околните дни.

Последният мач на Бенгюзов бе против ЦСКА-София преди дни, тъй че раздялата е много изненадваща. Сега Славия се надява да се възползва от обстановката и да вземе полузащитника в състава си дружно с Ивайло Димитров. Нападателят е мечтан и от ЦСКА 1948.

Както е известно, от началото на сезона " белите " са преследвани от травми и санкции. Поради тази причина треньорът Златомир Загорчич е доста удовлетворен, че ще може да разчита на още двама футболисти, като сърбинът познава чудесно качествата на Косъма.

Очаква се в идващите дни Славия да уреди контрола за паузата в шампионата. По това време в клуба се чака да дойде на проби и задграничен състезател.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР