Славия е на път да осъществи поредния си изходящ трансфер.

...
Славия е на път да осъществи поредния си изходящ трансфер.
Коментари Харесай

Славия продава Карабельов в Русия

Славия е на път да реализира следващия си произлязъл трансфер. Капитанът на " белите " Янис Карабельов е пред контракт с клуб от елита на Русия. Засега обаче от управлението на столичани не разкриват името на тима. Утре Карабельов ще изиграе последния си мач за Славия - семейството на Черно море. Очаква се той да тръгне за Русия във вторник, с цел да мине медицински прегледи и да подпише. Агентът Мирчо Димитров, който е мощен на съветския пазар, удостовери, че се чака договорка, само че съобщи, че името на клуба може да разкие само босът на " белите " Венцеслав Стефанов.

" Да, има възможност да се стигне до трансфер на Янис, само че дано не бързаме да слагаме тигана на котлона, до момента в който рибата е още в морето ", разяснява в собствен жанр пред " Блиц " президентът на столичани.

Карабельов е част от мъжкия отбор на Славия от 2013-а, като през 2017-а година бе за малко чартърен в Царско село, а в школата на " белите " е от 2003-а.

Това лято столичани към този момент реализираха два изходящи прехвърлянето. Младокът Филип Кръстев бе продаден на Манчестър Сити, само че ще играе за филиала на " жителите " - белгийския Ломел. Това ще се случи от Нова година. През есента той ще остане на " Овча купел ". В италианския третодивизионен Санбенедетезе пък минава нападателят Калоян Кръстев. Той трябваше да пътува за Италия тази седмица, само че ще потегли затам в понеделник. Договорът е за една година наем с алтернатива за откупуване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР