Славия е домакин на новака Крумовград в първия мач от

...
Славия е домакин на новака Крумовград в първия мач от
Коментари Харесай

Крумовград ще опита да вгорчи третия дебют на Заги в Славия

Славия е хазаин на новака Крумовград в първия мач от петъчната стратегия на футболната ни efbet Лига.

Срещата сред „ белите “ и „ жълто-сините “ започва в 14:00 часа.

Столичани разделят последното място в класирането с другия дилетант Етър като двата отбора имат по 8 точки.

Крумовград има над двойно повече за полусезона – 18, а в този момент ще опита да вгорчи третия дебют на треньора Златомир Загорчич отпред на „ белите “.  Той пое кормилото им още веднъж, откакто Хосе Бакеро и Иван Колев бяха заменени в границите на първите едвам 14 кръга.

Поражението от Хебър с 0:1 се оказа съдбовно за Колев, който бе освободен след единствено месец отпред. В този мач с " гробарите " Георги Петков пък усъвършенства личния си връх за най-възрастен състезател в елита.

Освен продължително контузения Георги Търтов, в групата на Заги няма да бъдат още Светослав Вуцов и Кристиан Добрев. Самият сръбски познавач няма да е на пейката на столичани, тъй като търпи наказване от предходния си престой у нас.

„ Жълто-сините “ също не могат да се похвалят с цялостен кадрови капацитет. Трайно контузен там е Александър Георгиев, който също като Търтов е младеж на Литекс.

Двама от бразилците в състава на Неманя Миланович евентуално няма да вземат присъединяване в мача – Патрик Луан и Диего Рапосо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР