Славия допусна поражение с 1:2 срещу Факел (Воронеж) в предпоследния

...
Славия допусна поражение с 1:2 срещу Факел (Воронеж) в предпоследния
Коментари Харесай

Славия загуби контролата си срещу Факел в Белек

Славия позволи проваляне с 1:2 против Факел (Воронеж) в предпоследния си надзорен мач по време на лагера в турския курорт Белек.

В шестата минута Роман Акбашев даде задатък за съветския втородивизионен клуб с шут от границата на наказателното поле.

В средата на първата част “белите ” пробваха да изравнят, само че Борис Димитров и Роберто Илиев нямаха шанс и пропуснаха да се разпишат във вратата на Факел. Секунди преди почивката ветеранът Дарко Тасевски също беше покрай това да осъществя в мрежата на отбора от Воронеж.

В 54-ата минута Кристиян Стоянов направи добър пробив и подаде за Борис Димитров, чийто удар се отби горната греда на вратата.

Само три минути по-късно Ертан Томбак центрира в наказателното поле, където Димитров с глава възвърне равенството, преодолявайки вратаря на Факел.

В 68-ата минута Евгени Марков на празна врата оформи крайното 2:1 в интерес на Факел, а девет минути преди края на постоянното време гол на Роберто Илиев беше анулиран поради засада.

Малко преди края на срещата и гредата оказа помощ на Славия да не допусне ново попадение във вратата си.

Във вторник е последната инспекция на Славия на турска земя, а съперник на “белите ” в нея ще бъде съветският първокласен Оренбург. Веднага след нейния край славистите ще се завърнат в София, където ще продължи подготовката на тима за втората част от сезона.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР