Славиша Стоянович остава в "Левски" поне до края на лятото,

...
Славиша Стоянович остава в "Левски" поне до края на лятото,
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Оставам в Левски поне до лятото

Славиша Стоянович остава в "Левски " най-малко до края на лятото, когато изтича първата година от контракта му, призна той на конференция след първата подготовка на тима за годината. Сърбинът даде мнението си за възможното идване на Павел Колев в "Левски " и засегна структурните промени, от които "сините " се нуждаят.

"В последните няколко месеца излязоха в медиите доста погрешни неща, само че съм задължен да съобщи, че оставам треньор на "Левски ", в случай че всичко е наред, най-малко до юни. Договорът ми е за 1+1 година и след края на сезона, в случай че и двете страни са удовлетворени, ще продължим взаимоотношенията си. Да, имаше оферта от националния тим на Латвия и не беше елементарен интервал за мен. Важното е, че в този момент съм тук и ще работим, с цел да променим отрицателните резултати от преди паузата ", сподели Стоянович.

"Има лист с играчи, които желая да дойдат в "Левски " и се надявам това да се случи колкото може по-скоро, с цел да се включат в подготвителния лагер на отбора. Имаме недостиг на бековете и искам, в случай че може, да вземем един халф. На позицията нападател също ни е необходим още един класен състезател. Ще забележим какво ще покажат медицинските проучвания на Ники Михайлов и ще потърсим вратар, в случай че се наложи ", добави треньорът на "сините ".

"Този предварителен интервал е доста значим за нас, това ще бъде първият ми по-дълъг подготвителен лагер. Трябва да сме физически добре през всичките 90 минути, а освен в елементи от мачовете. Надявам се Левски да се разбере с Павел Колев, тъй като ни би трябвало нова организация, която да пасва на моята философия. Видя се, че до в този момент по този начин не става ", съобщи Славиша Стоянович.

На конференцията сърбинът похвали новия треньор на вратарите в "Левски " - Димитър Иванков. Стоянович регистрира, че характера на някогашния национал му подхожда и ще бъде скъп кадър за клуба. Треньорът на "сините " призна, че отборът би трябвало да се раздели с някои футболисти, с цел да освободят място за нови попълнения.

"Срещнахме се с Иванков три-четири пъти, преди да отпътува за Словения. Останах с усещане, че е мощен темперамент, войник и доста обича "Левски ". Трябва да похваля и предходния треньор на вратарите Валентин Захариев, който вършеше отлична работа, страховит човек и експерт ", сподели сърбинът

"Ако някой не си тръгне, няма по какъв начин да вземем нов, тъй като не ни разрешават финансите. Няма по какъв начин да държиш 28 футболисти и в това време да докараш още четирима. Трябва да вървим крачка по крачка. Изгубихме фокус преди паузата, само че ще забележим най-после дали сме съумели да реализираме нещо. Трябва да има повече българи в "Левски ", хора, които знаят какво значи тима за почитателите и са национални състезатели на България ", съобщи Стоянович.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР