Славиша Стоянович: Харесва ми мотивацията, която виждам в играчитеСтарши треньорът

...
Славиша Стоянович: Харесва ми мотивацията, която виждам в играчитеСтарши треньорът
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Харесва ми мотивацията, която виждам в играчите

Славиша Стоянович: Харесва ми мотивацията, която виждам в играчите
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович даде особено изявление за клубната телевизия, в което приказва за провеждащата се подготовка в Кипър, селекцията на „ сините “ и упованията му за идния пролетен дял от шампионата.

"Тук сме пети ден. Направихме всичко, което сме възнамерявали. Мотивацията е добра, тренировките са на най-много. Харесва ми мотивацията, която футболистите демонстрират. Нямаме съществени проблеми. Важното е терените да са положителни, с цел да се придържаме към нашия проект. Хубаво е, че нямаме контузени футболисти. Засега съм удовлетворен, само че има още доста работа, която би трябвало да свършим. Досега работихме за физика и издръжливост. Като стартират мачовете, ще бъде друго. 25 души са задоволително за лагера ни в Кипър. Искам да проверим двамата нови футболисти “, съобщи Стоянович.

"Искам да работя за Левски със сърце и душа и да го създадем конкурентен. Концентриран съм напълно върху Левски. Не съм самичък в клуба. Всички би трябвало да бъдем на веднъж. Обичам живота в София и обичам Левски. Ще забележим какво ще се случи. Юношите и младите футболисти не са тук инцидентно. Тези играчи, които са тук, са заслужили. Харесва ми, когато виждам самочувствие в тях. Това са футболисти от нашата академия и ми харесва", добави наставникът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР