Славиша Стоянович даде интервю за клубната телевизия на Левски, в

...
Славиша Стоянович даде интервю за клубната телевизия на Левски, в
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Играчите, които искам в Левски, засега ги няма

Славиша Стоянович даде изявление за клубната телевизия на Левски, в което приказва за усещанията си от лагера в Кипър, както и по други въпроси, касаещи сините ентусиасти.

" Направихме всичко, което сме възнамерявали. Мотивацията е добра, тренировките са на най-много. Харесва ми мотивацията, която футболистите демонстрират. Нямаме съществени проблеми. Важното е терените да са положителни, с цел да се придържаме към нашия проект. Хубаво е, че нямаме контузени футболисти. Засега съм удовлетворен, само че има още доста работа, която би трябвало да свършим. Досега работихме за физика и издръжливост. Като стартират мачовете, ще бъде друго. 25 души са задоволително за лагера ни в Кипър. Искам да проверим двамата нови футболисти. Търсим централен бранител от първия ден. От декември съм споделил на кои позиции желая нови футболисти. Засега тези играчи ги няма тук. Централният бранител от Норвегия е опция. Има 4-5 тренировки до мача с УФА ", сподели Стоянович.

" Всеки ден се появяват нови информации и имена на нови играчи, които съм желал. Имам контракт с клуба за още една година. Искам да работя за Левски със сърце и душа и да създадем конкурентен тим на Лудогорец и ЦСКА. Концентриран съм напълно върху Левски. Не съм самичък в клуба. Всички би трябвало да бъдем на веднъж. Обичам живота в София и обичам Левски. Ще забележим какво ще се случи. Юношите и младите футболисти не са тук инцидентно. Тези играчи, които са тук, са заслужили. Харесва ми, когато виждам самочувствие в тях. Това са футболисти от нашата академия и ми харесва ", добави треньорът.

 Славиша Стоянович: Надявам се на нови в Кипър, Костов е с Левски
Славиша Стоянович: Надявам се на нови в Кипър, Костов е с Левски

" Не знам за негов трансфер "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР