Слави Трифонов зададе този въпрос във ФБ вчера. Малко преди

...
Слави Трифонов зададе този въпрос във ФБ вчера. Малко преди
Коментари Харесай

Калин Тодоров отговори на Слави Трифонов кой е ДПС

" Слави Трифонов зададе този въпрос във ФБ през вчерашния ден. Малко преди този момент, с компромат в Парламента беше нападнат още един от служебното държавно управление, Кирил Петков, министър на стопанската система.

Компромата размаха Любомир Каримански, специалист на Има Такъв Народ, спряган за предстоящ финансов министър или гуверньор на Българска народна банка. За него пиша в книгата с работно заглавие " Зад завесата на завесите ", която ще бъде на пазара на 10 август.
 Слави Трифонов атакува Христо Иванов и го попита кой е Движение за права и свободи Слави Трифонов атакува Христо Иванов и го попита кой е Движение за права и свободи
" Бързоразвиващите се събития в последните два дни в действителност демонстрират, че политиката е мръсна игра, само че мръсната игра съществува, единствено защ...

Каримански е дълготраен изпълнителен шеф на " Демир банк ", трезорът на Фуат Гювен. Него го помня от средата на 90-те, когато работех в " Братя Василеви " и той изкупи безмитните им бензиностанции на Калотина и Капитан Андреево`, във Facebook.

" Лека, бавно Гювен, който е и турски гражданин, стана един от най-богатите българи. Той е финансовият тил на Движение за права и свободи и даде пари на Ахмед Доган, да си купи Топлоелектрическа централа " Варна.

След " Демир банк ", Каримански пое " Инвестбанк ", трезорът на Петя Славова, протежето на Любен Гоцев. Но това е един различен диалог. А може и да не е. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР