Слави Трифонов взе на мушка Даниел Лорер от Промяната. Шефът

...
Слави Трифонов взе на мушка Даниел Лорер от Промяната. Шефът
Коментари Харесай

Слави захапа ексминистъра от ПП: Всички търсим работа на Лорер

Слави Трифонов взе на мушка Даниел Лорер от " Промяната ". Шефът на Има Такъв Народ иронизира третия в Политическа партия, откакто някогашният министър бе повдигнат първо за еврокомисар, а в този момент името му се спряга за началник на Българска народна банка.

" Кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар не мина ", написа Трифонов, откакто стана ясно, че Урсула фон дер Лайен е одобрила кандидатурата на Илиана Иванова за български еврокомисар. 

" Като цяло беше необичайно и унизително да имаме две кандидатури. Урсула фон дер Лайен желае жена за комисар. От Политическа партия очевидно не са разбрали и изпратиха Лорер. Или пък са разбрали, а пък Лорер е жена. Всъщност, в този момент разбирам за какво на всички места тикат жена му на Лорер – тъй като Урсула желае жена. Както и да е. Става ми ясно, че непременно търсим особено място за Лорер, тъй като в прочетох, че в този момент пък щели да го предложат от Политическа партия за гуверньор на Българска народна банка. Обаче – какво вършим, в случай че не го изберат? Получава се рецидив. Затова аз имам предложение.

Ако не изберат Лорер за гуверньор на Българска народна банка, предлагам да го изберат за инспектор в БДЖ или в краен случай – ресторантьор на Черно море. Аз съм сигурен, че в случай че впрегнем старания, ще намерим място на Лорер и ще се кротне страната, тъй като всички търсим работа на Лорер. Ще му намерим работа и нещата ще потръгнат! Да живее Лорер, експертът за всяка работа! Да живее и жена му! ", написа още Трифонов.

Вчера Урсула фон дер Лайен заяви, че утвърждава Илиана Иванова за претендент за идващ български еврокомисар и благодари на втория български претендент Даниел Лорер.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР