Слави Трифонов трябва да отговори на въпроса, защо трябваше да

...
Слави Трифонов трябва да отговори на въпроса, защо трябваше да
Коментари Харесай

Трифонов правилно не отиде на пресконференцията за Николай Василев

Слави Трифонов би трябвало да отговори на въпроса, за какво трябваше да се похарчат колосални суми пари от бюджета на страната за изключителни избори, откакто в този момент договаря с тези партии, с които след изборите на 4 април не искаше, сподели политическият PR специалист Нидал Алгафари. Той загатна и за диалози в обществото, съгласно които е имало среща сред президента Румен Радев и Ахмед Доган, на която са били уговорени конфигурацията на новото държавно управление и президентските избори.

Алгафари цитира думи на Доган, от персонален диалог сред тях двамата преди време. В него почетният ръководител на Движение за права и свободи му споделил, че единствено 30 % от политиката е очевидна, а всичко останало е задкулисие. Според Нидал Алгафари задкулисието не е безусловно нещо неприятно, тъй като в политиката има неща, които на средностатистическите хора няма по какъв начин да бъдат обяснени.

Според Алгафари решението на Слави Трифонов да не се появи на онази конференция в Българска телеграфна агенция, на която партия " ИТН " трябваше да изясни за какво отдръпва предлагането си за министерски съвет с министър председател Николай Василев, е вярно. Политическият PR специалист твърди, че по-голямата част от хората в България знаят, че с цел да може да поддържа връзка добре с хората, на Слави Трифонов му е нужно аутокю с написани въпроси и отговори. Алгафари позволява, че Трифонов не може да дава отговор на въпроси от сфери като стопанска система, обществена и външна политика, тъй като не е задоволително добре квалифициран.

Ако ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са систематични партии на статуквото, " Демократична България " и " Изправи се! Ние идваме! " - на митинга, то каква партия е Има Такъв Народ?

Има Такъв Народ не желаят да имат нищо общо с ГЕРБ. Но, тъй като тогава зачестяват сравненията на Слави Трифонов с Бойко Борисов?

Коректно ли е политическа мощ да смени името си единствено седмица откакто се е явила на избори под друго име?

Как властта приказва с народа?

Отговорите на Нидал Алгафари, " Директно в новините " със Стефан Кунчев.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР