Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ

...
Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ
Коментари Харесай

Заради дискриминация: Телевизията на Слави ще трябва да плати глоба от 3000 до 20 000 лв.

Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в е подписал през вчерашния ден без възражения акта, публикуван му от Съвета за електронни медии поради обидни квалификации на политически фигури от женски пол, обясниха от регулатора пред " 24 часа ".

На едно от идващите си съвещания членовете на Съвет за електронни медии ще гласоподават вероятно наказателно разпореждане за тв 7/8.

За инспекцията на Съвет за електронни медии заяви самият Трифонов във " Facebook ", като разгласи: " След Комисията по дискриминация и Съвет за електронни медии се е заел да ни трича поради песничката за Лена ". По думите му Съвет за електронни медии са се сезирали, тъй като въпросната ария е нарушила " положителните нрави ", твърди Трифонов.

Издаденият акт е за дискриминация, каквато е формулировката в закона, и не е единствено поради песента, а и поради други уязвени политически фигури, изясни Соня Момчилова, ръководител на Съвет за електронни медии. Инспекторите от отдел " Мониторинг " към съвета са следили тв 7/8 през януари, когато са открили нарушаванията. Според процедурата се праща акт на доставчика и в случай че няма възражения, следва издаването на наказателно разпореждане. Глобата е в размер от 3000 до 20 000 лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР