Слави Трифонов смята, че Дивна е нарушила правилата за движение

...
Слави Трифонов смята, че Дивна е нарушила правилата за движение
Коментари Харесай

Слави Трифонов иска Дивна в затвора заради катастрофата с тежко пострадалата моделка Кристин!

Слави Трифонов счита, че Дивна е нарушила разпоредбите за придвижване по пътищата и поради това би трябвало да остане зад решетките две години, както изисква закона.

БЛИЦ напомня,
че изпълнителката катастрофира с персоналния си автомобил на 12 март при погрешно изпреварване край Плевен. След маневрата колата изхвърчала от пътя и се блъснала в мантинелата. От удара спътничката на Дивна - моделът Кристин Илиева пострада доста тежко. Първоначално се оповести мълвата даже, че двата крайници на хубавицата са ампутирани. Дни след случая сътрудникът на Илиева съобщи, че тя е постоянна, само че е в барокамера поради жестоките разкъсвания на десния й крайник. За момента няма ампутация на крака, само че още това не е изключено като алтернатива.

Преди дни майката на Кристин съобщи, че към този момент предава известия от телефона на модела персонално на нея и всеки може да й пожелае нещо, като й го напише. Това значи, че в здравословното положение на русокоската има усъвършенстване.

Виновницата за злополуката все още не е имала изявление по случая и безусловно е потънала в дън земя. Бившото гадже на Кристин - Кристо също мълчи и не демонстрира да се интересува от случилото се.

Вчера стана ясно, че специалисти от КАТ считат, че Дивна би трябвало да влезе зад решетките за 2 години и да понесе наказването си, заложено по закон.

Естествено случаят породи бурна реакция в интернет. В обществените мрежи се изрече и шоуменът Слави Трифонов. Ето какво съобщи той (без редакторска намеса):

" Преди известно време с моите сътрудници реализирахме един ефирен формат по Нова Телевизия. Той се споделяше “Пей с мен”. Формата го завоюва едно 12 годишно, доста симпатично, доста надарено момиче от Русе. Тя се споделя Дивна. Аз доста я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам визия какво става с нейната певческа кариера, само че за жалост имам визия какво става с нейната кариера на водач. Разбрах за злополуката, която е направила - карала е със 120 километра в час, при позволени 60. Грубо е нарушила закона, съвсем е умъртвила спътничката си. И закона планува за това закононарушение до 2 години затвор. Така че, в случай че прокуратурата и полицията потвърдят всичко това, Дивна би трябвало да отиде в пандиза. Както и Максим Стависки, апропо. Който неотдавна участваше в зала “Арена Армеец” в шоу “Звезди на леда”. А той пийнал блъсна момиче, което в този момент е парализирано. Трябваше незабавно да го вкарат в пандиза, както и Дивна. Както и всички, които са направили сходни закононарушения. Когато това стартира да се случва, тогава ще приема, че живеем в естествена страна. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР