Слави Трифонов ще създава правителство на малките партии, вече са

...
Слави Трифонов ще създава правителство на малките партии, вече са
Коментари Харесай

Гърми разкритие!: Слави Трифонов създава правителство на малките партии, третият мандат отива в ИТН

Слави Трифонов ще основава държавно управление на дребните партии, към този момент са почнали совалки за образуването му. Хората на Слави от Има Такъв Народ водят договаряния с останалите в Народното събрание, без Движение за права и свободи и ГЕРБ с концепцията да създадат по този начин мечтания кабинет на „ експертността “. Това разкрива една от обединенията, чиито депутати получили покана за специфична чат група, в която да се разискват бъдещите сделки.

Слави Трифонов основава държавно управление на дребните партии

Групата е единствено за „ членове “ на бъдещото държавно управление и дълго се водели договаряния, дали да се включат хората на Костадин Костадинов. В последна сметка предложения били пратени до депутатите му и те също са част от чат полемиката, по какъв начин да се води страната към съдбини. Те обачен имали и запаси, защото също правили совалки до „ Дондуков “ 2 да получат заветната трета директория.

Президентът Румен Радев уверил Тошко Йорданов и компания, че точно при тях ще отиде третата директория.

Така от Има Такъв Народ не губели време и от близо седмица се опитвали да търсят поддръжка от сътрудниците си в ПП-ДБ, „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и даже сред двата лагера във „ Величие “. Там драмата била пък повече от сериозна, защото групата към Николай Марков приела вероятно присъединяване в предстоящ кабинет на малцинството с голяма ненаситност, само че при „ ренегатите “ на Ивелин Михайлов от Има Такъв Народ срещнали отпор. Полковникът, който е подполковник, начаса приел офертата да гласоподава както би трябвало за поддръжка за ново държавно управление с третата директория, само че останалите депутати, изпаднали от „ Величие “ поради драмите сред двамата началници, не желали на този стадий въобще да поддържат власт с присъединяване на „ към този момент компрометирани партии, били в Народното събрание “.

Гърми разобличаване!: Слави Трифонов основава държавно управление на дребните партии, третият мандат отива в Има Такъв Народ 13.07.24 12:02 Нинова хвърли бомба ефир, разкри кой е същинският ръководител на Българска социалистическа партия! 13.07.24 11:27 Извънредно!: Германия разгласи проект за война с Русия, строи концентрационни лагери за военнопленници 13.07.24 11:01 Недялко Недялков ги унищожи: Какво постанова тази безполезна сган да употребява парламентарни коли и гориво в пътешествията из плажовете? 13.07.24 10:27 Съюзниците на Съединени американски щати в Европа са потресени от смут, зарязват Байдън и се обръщат към Тръмп 13.07.24 10:05

Подобна група във Вайбър също са си създали всички депутати, които са част от комисията за основаване на новия устав на Народното събрание, а модернизацията дала концепция на Трифоновите избраници да стартират договаряния с останалите групи за третия мандат.

Поради неналичието на други партии генерално депутатите, правилни на Михайлов, е допустимо да клекнат на офертите на останалите обединения, поискали необятния кабинет, считат още избраници. Причината е, че на нови избори може да ги изхвърлят от Народното събрание.

Българска социалистическа партия също били съгласни да са част от новото ръководство с третия мандат,

а максимален пропагандатор на своите по тематиката бил водачът Атанас Зафиров, при все, че съдът реши друго и остави Корнелия Нинова отпред на столетницата. Изолирана от партията си обаче, Нинова не била питана за мнение по въпроса, а Борислав Гуцанов и Зафиров упорствали да са част от нов кабинет. Причината при левицата е и че новите началници желали да се наложат като фигури и управленци измежду левите редици преди идната инфарктна колекция на социалистите на Бузлуджа. Затова и хората на Слави разговаряли най-вече с лагера към Зафиров и не търсели околните до Нинова, макар че техните гласове също са им нужни.

 до трети мандат се стигна след трусове в Движение за права и свободи.

Парламентарната група изключи още 17 депутати, в това число и другия ръководител Джевдет Чакъров. Малко по-късно и още двама депутати напуснаха ПГ. По този метод Движение за права и свободи към този момент не е втора политическа мощ в Народното събрание, такива стават от ППДБ.

Източник: Уикенд, Разкрития

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР