Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без

...
Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без
Коментари Харесай

Любен Дилов: Слави Трифонов няма да участва лично в политиката

Слави Трифонов ще откри метод да влияе на политиката, без самият той да взе участие. Склонен съм да се съглася с премиера Борисов, а рядко се съгласявам с него, че би трябвало да се приветства всеки опит да се разрита кошера, тъй като вкарва хората в положение на избор и размисъл, а той е доста значим.

Това съобщи Любен Дилов във връзка поръчката на Слави Трифонов за влизане в политиката по Дарик. По думите му всеки акт като този, който Слави твърди, че ще предприеме, е доста потребен на обществото. 

Няма да му е елементарно, тъй като обществото към този момент е доста по-информационно проводимо, не може да се маскираш. Но не желая да давам оценки и да осъждам, сподели още Дилов. 

На въпрос дали и за какво, в случай че е по този начин, Слави Трифонов харесва Ахмед Доган, Любен Дилов съобщи, че има доста хора, които го харесват. 

Истината е, че Ахмед Доган е едно от най-ярките наличия в българската политика, все едно какво мислим за него - положително или неприятно. Той има непрекъсната арка и е един воин, който непрекъснато се движи във възходяща линия и - даже когато има пропадания, те са постоянно доста трагични и публично значими, добави Дилов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР