Слави Трифонов ще бъде добър политик. Защото той е добър

...
Слави Трифонов ще бъде добър политик. Защото той е добър
Коментари Харесай

Алекс Раева за Слави Трифонов: България има нужда от лидер

" Слави Трифонов ще бъде добър политик. Защото той е добър оратор и несъмнено би бил добър политик. Друг е въпросът какви качества би трябвало да има един политик, тъй като това се учи и дали може човек, който не се е занимавал професионално с това, да се оправи, само че в България съвсем всичко е допустимо, тъй че... Иначе Слави е извънредно въодушевяващ и има качеството да въодушевява другите. В момента ние в действителност имаме потребност от водач, на който народът да има вяра, тъй като след 89-та няма подобен човек ". 
Това съобщи певицата Алекс Раева пред в. "Труд ". " На дисциплинираност, каквато има при Слави, е добре човек да се научи, когато е в по-ранна възраст, тъй като като свикнеш на дисциплинираност, по-късно ти е по-лесно. Работата в екипа на " Шоуто на Слави " е натоварена. Заетостта е нон-стоп и това беше печален миг за мен ", по този начин тя разказа работата си с шоумена. " В настоящия екип има невероятна независимост и творчество, само че без тази дисциплинираност щеше да ми е по-трудно. За Маги постоянно изпъква това, че той е другар - не ти е началник, а другар и ти дава независимост. Като си създател, това е доста значимо ", съобщи тя пък за работата си с Маги Халваджиян. 
За връзките си с екранната си половинка в " Х Фактор " - Мария Игнатова, Раева съобщи: " На мен по принцип ми харесва, че съм търпелива, до момента в който Мария от време на време е избухлива, само че умее доста тъкмо да се показва. Иска ми се хем да съм търпелива на моменти, хем да бъда и като нея - в точния миг да улучвам какво да кажа. Също по този начин щеше да е супер да можех да узнавам текстовете на песните толкоз бързо, както тя съумява стремително да научи текст. В моята работа това ще е от изключителна изгода ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР