Слави Трифонов се скара жестоко с Любен Дилов – син.

...
Слави Трифонов се скара жестоко с Любен Дилов – син.
Коментари Харесай

Преди Бяха Като Братя, Но Всичко Рухна! Сблъсък На Върха, Заради Жена Е! Война Между Слави Трифонов И Самия

Слави Трифонов се скара грубо с Любен Дилов – наследник. В основата на спора сред тях стои жена – снахата на писателя. Красивата балерина Станислава Лефтерова отдавна работи за шоумена. Тя е част от екипа му от 2003 година. Но единствено месеци преди да стане майка, тя загуби работата си.

Слави Трифонов я изгони, макар деликатното й положение и полагащия й се следователно отпуск по майчинство.

Красавицата, която забременя от наследник на писателя – Иван Дилов, дълго пази бременността си в загадка. Преди време тя имаше връзка с Годжи. Публична загадка е, че басистът е извънредно непосредствен с шефа си. От боязън да не си навлече гнева на последния, Станислава дълго пази богатствата новина в загадка.

Но откакто Слави Трифонов научил за бременността й, на мига я изхвърлил от шоуто без даже да се замисли за следствията от това. Дългия буен, откакто схванал, че някогашната възлюбена на Годжи не е бременна от него, а от някой различен.

Разгневен от постъпката на приятеля си Любен Дилов – наследник незабавно го потърсил по телефона. Последвал гръмък скандал. Двамата минали границата на положителния звук и диалогът им завършил след поредност от обидни думи.

След случилото се Дългия загуби един от най-хубавите си другари. Двамата с Любен Дилов – наследник бяха доста близки. Той е създател на книгата, отдадена на шоумена. Но околните им другарски връзки към този момент останаха в предишното.

По подигравка на ориста Годжи претърпя случай в деня, в който Станислава стана майка. Басистът си счупи крайници. Заради травмата той остана под лекарско наблюдаване няколко дни в плевенската болница, написа Хот сцена, базирайки се на „ България през днешния ден “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР