Слави Трифонов се появи за пръв път от много време

...
Слави Трифонов се появи за пръв път от много време
Коментари Харесай

ВИДЕО Слави разкри какъв SMS е получил от Кирил Петков след ареста на Борисов

Слави Трифонов се появи за пръв път от доста време в личната си телевизия в предаването " Нещо персонално ". Дългия отново бе заложил на черно облекло и очевидно мъчно се държеше на стола до момента в който дава отговор на въпросите на Тошко Йорданов, който е зад кадър. Йорданов изиска Трифонов да опише за ареста на Бойко Борисов и какво се е случило в онази нощ:

" По това време аз бях на ресторант, в който вървя да вечерям, защото ми е самотно да си сготвям у дома самичък. Дразни ме да мия чиниите ", споделя Слави с усмивка. Иначе с най-голямо наслаждение. И бях в този ресторант, в който нормално вечерям. Сам, защото там е скатано, за мен комфортно, няма доста хора. В момента, в който излизам, откривам, че към ресторанта е цялостно с полиция, което доста ме изненада. Моите сътрудници, с които поддържам връзка и вечерям ги попитах защо става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее някогашният министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са споделили, че стартират арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. А аз не съм с телефона си, щото като вечерям не желая да ме тормозят " прецизира Трифонов.

Тогава видях, че съм получил известие от Кирил Петков на телефона си. Ще го изтъквам по памет, беше нещо от сорта: „ Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова ”. Това беше, в малко известие. Това беше и аз като един естествен фен гледах всичко друго като хората по малкия екран. Обадих ти се на тебе ( на Тошко) и ти ми сподели, че също си в незнание и също се информираш от малкия екран ", добави водещият.

В изявата си Слави съпостави Бойко Борисов с котарака Леополд и изясни, че въпреки да е спечелил вота той няма по какъв начин да ръководи и към този момент страхът в страната не е толкоз огромен, колкото когато Борисов е бил на власт.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ВЪВ ВИДЕОТО, КОЕТО ТРИФОНОВ ПУСНА НА СТРАНИЦАТА СИ ВЪВ ФЕЙСБУК:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР