Слави Трифонов се подложи на интервенция за поставяне на изкуствена

...
Слави Трифонов се подложи на интервенция за поставяне на изкуствена
Коментари Харесай

Много Лоши Новини За Слави Трифонов. Вече Едвам Ходи С Патерици, Диагнозата Е Тежка

Слави Трифонов се подложи на намеса за слагане на изкуствена става в чужбина. Въпреки, че лекарите не подсигуряваха цялостно възобновяване, дадоха обещание, че той ще се движи по-лесно. Но явно възстановителният интервал ще се окаже по-дълъг.

След няколко месечно мъртвило, болежките на Слави Трифонов още веднъж припомниха за себе си и той употребява патерица за напредване. Това споделиха българи, пътували с него от София до Лондон.

Шоуменът изнесе концерта в най-голямата зала на Острова. Събитието беше под наслов „ Системата ги убива “ и е отдадено на родителите на деца с увреждания.

Концертът, който Слави Трифонов провежда, е благотворителен. Средствата от него ще бъдат дарени на родители с деца с увреждания. По непотвърдена информация, приходите от грандиозното събитие възлизат на 3 милиона лева и цялата сума е предопределена за щедрост.

Близо 20 000 българи гледаха онлайн концерта на Слави и бенда му и дружно с него изпяха най-големите му шлагери.

В концерта взеха присъединяване и някогашните грации от националния ни отбор по художествена гимнастика. Заедно с тях до Лондон пътува и шефката на федерацията Илиана Раева. Появата на девойките на сцената развълнува публиката, написа Хот сцена.

За идеята, под чийто наслов протече благотворителното събитие, Слави Трифонов ще подари още 13 000 лева Сумата той ще получи като обезщетение от Маги Халваджиян след извоюваното дело.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР