Слави Трифонов се е нанесъл окончателно в новото си луксозно

...
Слави Трифонов се е нанесъл окончателно в новото си луксозно
Коментари Харесай

Слави Трифонов живее в 5-етажна луксозна къща

Слави Трифонов се е нанесъл дефинитивно в новото си първокласно имение в тузарския квартал Бояна, купено от него още преди няколко години, откакто през лятото то най-сетне било приключено.

 

5-етажната първокласна къща се намира покрай Киноцентъра и до нея се стига по частен път, заграден от охранители. Според грубата оценка на брокери, парцелът коства най-малко 7 милиона лв.. Сред екстрите й са външен басейн, автоматизирано ролетно було, барбекю зона, частен фитнес, спа поделение, парна баня, сауна, японска градина и винарна.

 

Много пари са дадени  за панорамните прозорци и осветлението, а обзавеждането е поръчвано на дизайнерски къщи в Италия и Франция и за него шоуменът е чакал повече от година.

 

 

Близки до Слави описват, че в имението е вложено за продажба, само че откакто не съумял да го препродаде през 2016 година,  той се отказал и почнал да го благоустроява. Луксозното жилище е със застроена площ  от 1199 кв. м., а дворът е към 2 декара. Преди към година е решил да се реалокира в него, откакто не бил изключително удовлетворен от презастрояването на комплекса „ Делта хил “ в пернишкото село Кладница, където живееше.

 

Според имотната му декларация, Трифонов има недвижимо имущество, влогове и акции на стойност над 20 милиона лв..

Инфо: Уикенд

Тагове: Слави Трифонов луксозен дом дизайнерско обзавеждане панорамни прозорци шоумен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР