Слави Трифонов проведе разговор с депутатите от ИТН, който сподели

...
Слави Трифонов проведе разговор с депутатите от ИТН, който сподели
Коментари Харесай

Слави здраво се закани на Кирил Петков: Той не може да си говори каквото си поиска

Слави Трифонов организира диалог с депутатите от Има Такъв Народ, който показа в персоналния си профил във Фейсбук. На заседание на редколегията, те разискаха договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, избора на нов ръководител на Народното събрание и рецесията. 

Слави попита Тошко Йорданов за какво парламентарната група на Има Такъв Народ е гласувала " за " кандидатурата на Росен Желязков. Йорданов му изясни, че задачата им не е да блокират работата в Народното събрание, а да му оказват помощ да работи и че същото биха били създали и в случай че Политическа партия са първа политическа мощ. 

" Теоретично те не вършат нищо нелегално. Проблемът е, че това е много аморално - да стопираш работата на институцията, в която се кълнят, че би трябвало да работи. Защото първичните им реплики, бяха по какъв начин пред страната има тежки проблеми, би трябвало да се одобряват законите за Плана за възобновяване и резистентност, би трябвало да се прави бюджет, има инфлация.

И в същия тоя миг, тия които приказват, споделят: " Майната му на това ". Не знам дали сте чели какво изкараха в програмата си, само че това са заглавия.Там има единствено заглавия. Това са плакати ", възмущава се Тошко Йорданов.  

" За думата " мафиот " в петък е делото против Кирил Петков. Кирил Петков ще бъде наказан. Той не може да си приказва каквото си изиска. За това има съд, по какъв различен метод да си заплати. Само по тоя. Но това няма нищо общо с това, че е депутат ", показа Трифонов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР