Слави Трифонов продължава войната с Магърдич Халваджиян, с който преди

...
Слави Трифонов продължава войната с Магърдич Халваджиян, с който преди
Коментари Харесай

Слави пак се гаври с Халваджиян

Слави Трифонов продължава войната с Магърдич Халваджиян, с който преди десетилетие бяха другари и сътрудници, само че през днешния ден са непримирими врагове. Вчера вечерта, до момента в който по конкурентната Нова телевизия вървеше първия епизод от шоуто „ Като две капки вода”, което продуцира арменецът, Трифонов пусна скеч с неговия облик.



Като Маги се бе гримирал Иво Сиромахов, който разгласи, че преди няколко дни е отбелязал 40-ия ден от погребението на „ Господари на ефира”. Припомняме, че предаването слезе от екран от 2019 година и в изявление Халваджиян позволи, че ще се наложи то да спре за идващите 12 месеца. Скечът в „ Шоуто на Слави” бе цялостен с насмешки към „ безработния” продуцент и желанието му да се върне в Би Ти Ви-телевизията, която напусна след скандал през 2012 година.

Самият Халваджиян разяснява в „ Като две капки вода”, че избира да се смее финален. Водещите Зуека и Рачков даже се пошегуваха, че след тяхното предаване стартира „ Господари на ефира”. Засега обаче предаването остава отвън програмата на Нова телевизия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР