Слави Трифонов привиквал депутатите от Има такъв народ, като изпращал

...
Слави Трифонов привиквал депутатите от Има такъв народ, като изпращал
Коментари Харесай

Слави Трифонов събирал депутатите си с джипове, отправял заплахи към тях

Слави Трифонов привиквал депутатите от " ИТН ", като изпращал джипове, с цел да ги вземат даже от домовете им и да ги заведат при него. Лидерът оказвал напън и отправял даже закани към тях, с цел да не напущат групата на Има Такъв Народ и във връзка бъдещото им държание в Народното събрание.

Такива информации се появиха часове, откакто Слави разгласи, че Има Такъв Народ напуща ръководещата коалиция, а в отговор министър председателят Кирил Петков даде да се разбере, че " Промяната " ще разчита на негови депутати при гласуванията в пленарната зала.

" Правителство на малцинството е доста по-добро от държавно управление, в което непрестанно се извиват ръце ", съобщи Петков.

Привличането на хора от Има Такъв Народ и разединение на партията на Трифонов явно е подготвян от " Промяната " вид, с цел да остане държавното управление на власт.

" Аз имам вяра, че в Има Такъв Народ има хора, които също са против корупцията. Вярвам, че има капацитет в депутатите на Има Такъв Народ да поддържат това държавно управление ", съобщи Петков.

Според неофциална информация на “24 часа " от най-малко два месеца в “Промяната " се готвят за подобен сюжет и са съумели да привлекат на своя страна 15 от 25-те депутата на Трифонов. Като съгласно спекулации измежду “променените " попада и министърът на енергетиката от Има Такъв Народ Александър Николов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР