Слави Трифонов почти се е излекувал от коварната болест, която

...
Слави Трифонов почти се е излекувал от коварната болест, която
Коментари Харесай

След 20 години мъки: Слави пребори множествената склероза

Слави Трифонов съвсем се е излекувал от подлата болест, която го мъчи към този момент близо 20 години – множествена склероза. Дългия е доста по-добре, в сравнение с беше преди няколко лета и сега даже се движи без помощта на бастун, издават хора от най-близкото му обграждане.

Ако се има вяра на слуховете, от есента на предходната година Трифонов се е подложил на пробна съвременна терапия, която дала учудващо положителни резултати. Пристъпите на вдървеност съвсем изчезнали, даже качил няколко кг. Освен това, Слави почнал да се подлага на ежемесечен престой в барокамера, която възвърнала виталните му сили. Всеки ден в къщата му идвал и сертифициран рехабилитатор, който му помагал в раздвижването. Слави даже намирал сили да тренира в персоналната и фитнес зала, която е направил в имението си.

Окрилен от забележителното усъвършенстване на здравето си, шоуменът-политик възнамерявал да се завърне и на сцената с огромен концерт дружно с „ Ку-ку бенд ”. В момента се прецизира къде да бъде спектакъла – дали в зала „ Арена София ”, или даже на националния стадион „ Васил Левски ”, където преди няколко години бе едно от знаковите шоута на Трифонов и компания. Това щяло да бъде и пирона в предизборната акция на партията му „ ИТН ”. Слави даже обмислял този път да се яви в листите като народен представител и даже да влезе за малко в бъдещия парламент.

Междувременно, Трифонов се е засилил и на бизнес фронта. 5 години откакто напусна с гръм и тропот Би Ти Ви и стартира да бълва огън и жупел по нея, той се завръща на бял кон в нейната стратегия. Негова компания ще прави втори сезон на надпреварата „ Бягство към успеха ”, което през 2009-а беше снимано като план на „ Шоуто на Слави ”.

Бомбата със завръщането на шоумена от Учиндол беше пусната от малкия екран в сряда. „ Забавният и обичан формат „ Бягство към успеха “ ще бъде част от обновената програмна скица на Би Ти Ви през 2024 година ”, се споделя в публично известие на медията. В него не се загатва името на Трифонов, само че черно на бяло е написано, че предаването, което в миналото беше план на „ Шоуто на Слави ”, е поверено на „ ЕМД Ентертеймънт “ и Евгени Димитров – Маестрото. ” Всеки, който се интересува от тематиката, знае, че зад всички тези излъчвания стои името на Слави, единствено че посредством компанията му „ Седем-осми ”. Проверка на „ Уикенд ” откри, че Дългия е съучастник на Маестрото и в новата компания.

Предаването най-вероятно ще тръгне още през лятото или най-късно – през есента. Това е огромното завръщане на Слави Трифонов в Би Ти Ви, което при положение на триумф най-вероятно ще бъде последвано от още планове. То идва единствено 4 месеца след завръщането в малкия екран на програмния шеф от нейните златни години – Апостол Пенчев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР