Слави Трифонов оцелява буквално на косъм от коронавируса, който го

...
Слави Трифонов оцелява буквално на косъм от коронавируса, който го
Коментари Харесай

КРИТИЧНО! Ковид-19 едва не уби Слави!

Слави Трифонов оцелява безусловно на косъм от ковид, който го пипва в навечерието на първите изключителни парламентарни избори през април тази година. Дългия, който така и така е доста слаб, смъква 9 кг, до момента в който се бори с Ковид-19. Съществувала е действителна заплаха за живота му, а в един миг сатурацията му е била под 80 единици, при норма от най-малко 97-98.

Трифонов се разболява по време на последната седмица от предизборната си акция – някъде сред 28 март и 4 април. До този миг новия политически водач е мощно песимистичен към пандемията. Припомняме, че партията му „ ИТН ” тогава е измежду политическите сили, които намерено омаловажават нуждата от съответни ограничения и даже подлагат на критика държавното управление на Бойко Борисов, че вкарва ограничавания. Сред постоянните посетители в партийната телевизия „ 7/8 тв ” е проф. Андрей Чорбанов, който е и претендент за народен представител от листите на Слави.

Някои считат, че точно Чорбанов е и индивида, заразил Трифонов с Ковид-19, защото малко преди този момент той също се разболява тежко и даже стига до болница. Факт е, че по това време Слави непрестанно поддържа връзка с него. Разбира се, допустимо е източника да е различен – по това време е третата вълна на пандемията, а Дългия непрестанно се среща с хора преди вота.

Така или другояче, в деня на изборите – неделя, 4 април, Трифонов е към този момент тежко болен. Той в действителност е диагностициран 3 дни преди този момент – в четвъртък. Състоянието му внезапно се утежнява и това е повода Слави да не се появи в изборната нощ даже на видео. Вместо това, на персоналната му страница във Facebook е оповестено, че е инфектиран с Ковид-19 и се възвръща.

Шоуменът-политик не е приет в болница, само че за него се грижи медицински екип в дома му. Той е подложен на обдишваща машина, която му е доставена по неотложност, тъй като стартира да изпитва тежък зной от неналичието на О2. Температурата му пък не пада под 38 градуса, мъчи го и свирепа кашлица.

Една от аргументите да е на границата сред живота и гибелта е общото му недобро здравословно положение. Смята се, че Слави е диагностициран с множествена склероза (МС) – нещо, което той до този миг не е удостоверил публично. Така или другояче, Ковид-19 срутва имунитета му и той е подложен на интензивна терапия с лекарства. Чак при започване на месец май – месец по-късно, той съумява да се възвърне от вируса, въпреки и ненапълно.

„ Всъщност, Ковид-19 провали политическата кариера на Слави. Той беше некадърен да взима каквито и да било решения няколко месеца и остави всичко в ръцете на Тошко Йорданов. От заболяването на Трифонов пристигна и тази променчивост в дейностите на „ ИТН ” и общото чувство за безпорядък ”, разяснява човек от екипа.

Слави самичък призна, че е изкарал тежко Ковид-19 в изявлението си пред журналиста Бойко Василев от „ Панорама ” от края на август. Пак в това изявление Трифонов издаде, че се е ваксинирал. Според източник на „ Уикенд ” това се е случило през лятото след консултация с лекаря му. Въпреки че е имал много антитела, на Слави е сложена имунизацията „ Модерна ”, която се смята за най-подходяща за хора в неговото положение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР