Слави Трифонов отново е в черна дупка. На 22-и ноември

...
Слави Трифонов отново е в черна дупка. На 22-и ноември
Коментари Харесай

Слави поръча паметник на баща си за 10 бона

Слави Трифонов още веднъж е в черна дупка. На 22-и ноември предходната година шоумен №1 погреба татко си. С наближаването на годишнината от гибелта на баща му Тодор, той още веднъж е изпаднал в меланхолия, разкриха хора от екипа му, дочу HotArena. Това си пролича и от гостуването на Бойко Борисов в студиото му. Дългия бе изключително вял и равнодушен и несъмнено не бе задоволително добре квалифициран за дълго чаканото изявление.

Още преди месец Слави поръчал в плевенска траурна организация направата на надгробен монумент от черен гранит. За първокласния паметник, който ще бъде инсталиран в гробищния парк на тогавашното село Учин дол, през днешния ден Тодорово, Трифонов се е изръсил с към 10 000 лева Местните хора уважили паметта на бай Тодор в кафенето в центъра на селото на тяхната съселянка Данчето, където бай Тодор обичал да прекарва времето си рано заран. Всяка утрин сред 8 и 9 часа таткото на Слави пиел кафе, до момента в който чакал да докарат хляба от града. Той обичал да бистри политиката, а когато бил в въодушевление, си поръчвал бира с фъстъци. 

Веднага щом научили, че техният съселянин се е преселил в отвъдното, приятелите на дядо Тодор се събрали в кафенето, с цел да му окажат последна респект със мемоари за общото им минало. Освен че бил най-голямата звезда в плевенското село Тодорово около известния си наследник, дядо Тодор имал и други аргументи да се гордее. През 70-те години таткото на шоумена, който бил дърводелец по специалност и работел в мебелен цех, измайсторил персонално спалнята на Тодор Живков.  Миналата година новината, че е изгубил баща си застигнала Дългия  минути, откакто завършил фотосите на вечерното шоу. Телефонирала му сестра му Петя. 85-годишният Тодор Трифонов умря след малко боледуване в плевенската болница. Макар че дядо Тодор боледувал през последните 2-3 години, нищо не предвещавало съдбовния му край. След като съумял да се съвземе от първичния потрес, Слави съобщил на екипа си трагичната новина и незабавно тръгнал към Плевен. Шоуменът наредил нищо в новото предаване да не издава за неговата тъга. От съпричасност към персоналната драма на Трифонов обаче на идващия ден за първи път в историята на шоуто 2 пъти балет „ Магаданс ” излезе да танцува в черно, а водещият Иво Сиромахов бе с черна риза. Дългия се тормозил най-много за майка си Здравка, която живяла с баща му близо 60 години. През последната година 79-годишната пенсионерка се бе открила да живее в Плевен, а таткото на водещия избра да остане в родния Учин дол, което през днешния ден носи името Тодорово. 

Семейството на дядо Тодор почело последната му воля да бъде заровен там, където е минал целия му живот – на село . Всички локални хора се извървели, с цел да отдадат последна респект към дядо Тодор на погребението му на 22-и ноември по обяд, удостовери тогава и кметът на Тодорово Янчо Итов. Цялото село се стекло да си вземе последно довиждане с бащата на Слави. Местните били безапелационни, че ще го запомнят единствено с положително, тъй като помагал на всички и постоянно бил ухилен. Най-голямото му предпочитание било Слави да го зарадва с внуче, само че уви, старецът не дочакал този миг. Въпреки че живеели разграничени, родителите на Слави не можели един без различен и всеки ден се чували по телефона, написа " Уикенд ".

Заради здравословните си болежки дядо Тодор живеел измежду природата на село, само че мама Здравка на остарели години почнала да обикаля света и да се радва на спокойни старини, с помощта на лукса, който й обезпечава нейният наследник. Тя не обичала да парадира с парите на Слави. „ Сякаш не му е майка. Колкото той е нападателен, толкоз тя е занимателна, добра и общителна. На  мравката път прави ”, споделят за нея плевенчани. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР