Слави Трифонов остава в Би Ти Ви за още една

...
Слави Трифонов остава в Би Ти Ви за още една
Коментари Харесай

Нов договор за Слави в BTV, този път наистина става въпрос за много пари!

Слави Трифонов остава в Би Ти Ви за още една година. Договорът, който известният шоумен ще подпише, ще се случи малко преди 1 юни, или тъкмо след евровота, който е на 26 май. " Не съм оторизирана да разясня тематиката, за която даже не съм осведомена ", показа Даниела Манова от екипа на шоуто. От Би Ти Ви също не пожелаха да споделят детайлности.
Само допреди 12 месеца " Шоуто на Слави " подписваше всяка година за две напред, само че обстановката от този момент е много изменена. Външните продукции, включително " Шоуто на Слави ", към този момент поставят парафа за една година лъчение. " Слави желае 70 000 лв. за всяко снимано и излъчено в ефира на Би Ти Ви предаване, както и обособен бюджет за музикални принадлежности и атрибут, които употребяват неговият " Ку-ку бенд " и актьорите, подвизаващи се в предаването ", споделят от нюзрума на малкия екран.

По този и други параграфи Трифонов бързо ще реализира компромис с началниците, които ще му броят общо 15 милиона лв. за 210-215 създадени излъчвания на година. Дългия обаче сигурно ще упорства Би Ти Ви да му заплаща и по 10 000 лв. за всяко повтаряне на " Шоуто на Слави ", което се излъчва всеки работен ден в обедните часове, както и по 5000 лв. за излъчването на повторения на предаването му по тв канала " Би Ти Ви комеди ", който също е част от медийната група на Би Ти Ви.

От своя страна Дългия също ще направи известна доза взаимни отстъпки, оповестяват информаторите ни. Според тях изпратените данни с рейтинга на предаването до централата на " Би Ти Ви Медия груп " до момента потвърдили, че шоуто е гледаемо, и това наклонило везните към предлагането на нов контракт за Слави и хората му.

Преди това сериозен мотив в отношението на медията към звездата да го пусне да си върви в друга телевизия бяха политическите упоритости на екипа на Дългия, който в някакъв миг трансформира шоуто си в пропагандна говорилня. Трифонов обаче се отхвърли от политическата нотка в предаването и с това затвърди и аудиторията, и рейтинга си.

" Не е редно да се пропагандира по този начин, по този начин е, само че пък това може да се случи единствено в телевизия, която почита свободното слово и е демократична ", изясняват от частната телевизия. Иначе водещият сигурно ще успее да контракти и неустойки за себе си, в случай че от самата телевизия влязат в нарушаване.

20 000 лв. му дължи медията всякога, когато предаването му не стартира тъкмо в 22,30 часа, както е записано в програмната скица, научи " България Днес ". Ако по някаква причина шоуто започва с три- или петминутно забавяне, малкия екран стремително превежда сумата на предприемача.

Най-доволни от развръзката са сценаристите от " Шоуто на Слави ", защото през есента на 2020-а те са замислили напълно нови заигравки с публиката, както и облици, станали известни от напълно скоро на екрана. Освен тях Слави Трифонов сега мисли върху графа " Един ден на... ", в която ще вземат участие известни хора, в това число и той самият. В рубриката " ВИП особите “ ще споделят със феновете пред камера целия си ден - от ставането, спортуването, храната, по какъв начин работят, по какъв начин се поддържат.

В рубриката ще вземат участие и политици. Новите заигравки, измислени от хората на Слави, ще трансформират и актьорската вечер. Освен сценки с разнообразни облици тя ще съдържа и вид " ефирен спектакъл ", нещо, на което българинът се радваше по времето на соца. Конкурсите със феновете и многото музика в шоуто също ще продължат да се излъчват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР