Слави Трифонов остава без заместник в ефира на Би Ти

...
Слави Трифонов остава без заместник в ефира на Би Ти
Коментари Харесай

Слави без заместник до пролетта, Маги Халваджиян поучи отсрочка с новото шоу, дупката запълват „Комиците”

Слави Трифонов остава без заместител в ефира на Би Ти Ви до пролетта, написа „ Уикенд ”. Телевизията към този момент има контракт с Магърдич Халваджиян за ново вечерно шоу, само че се оказало невероятно да го приготвят до септември. Затова дали пролонгация от няколко месеца, тъй че предаването ще тръгне през пролетния сезон. Дотогава дупката ще пълнят Любо Нейков и „ Комиците ”.

По първичен проект новото вечерно шоу на Би Ти Ви трябваше да започва на 16 септември , когато в ефир се завръщат всички излъчвания, излезли във почивка за лятото. Екипът бил събран още преди месец, само че от темповете му на работа станало ясно, че няма по какъв начин да е подготвен в период с декорите, скечове и цялостните сюжети за първите издания, които са най-важни. Особено проблематично било оформлението на студиото. Продуцентът Маги Халваджиян, както и управлението на Би Ти Ви, държали извънредно доста на външния тип на студиото, само че защото предаването щяло да е авторско, нямало по какъв начин да се употребяват подготвени хрумвания, а щяло да се залага на напълно нови декори, които занапред ще се измислят.

Изискването било да нямат нищо общо със студиото на „ Шоуто на Слави ”, нито с някое от предаванията, които Маги Халваджиян към този момент е правил. След като концепцията бъде изяснена, пък трябвало време и за изработването на декорите, а до септември остава по-малко от месец. „ Времето няма да стигне! ”, отсякъл Халваджиян, който залагал извънредно доста на новото шоу и изрично отказал да го претупва. От Би Ти Ви в началото се пробвали да спорят с него, само че след това решили, че е по-добре да отсрочат старта, в сравнение с да се издънят. Именно по тази причина в последна сметка се съгласила да дадат пролонгация до пролетния тв сезон – края на февруари или началото на март.

Това, което от в този момент се знае сигурно за новото предаване, е че няма да го води Димитър Рачков. Както „ Уикенд ” писа, от Би Ти Ви не желаят да залагат на толкоз обвързано с съперниците от Нова тв лице. Като най-подходящ за позицията най-малко към този момент се спряга Ненчо Балабанов. Младият артист към този момент съобщи пред „ Уикенд ”, че не би отказал предложение да води предаване на мястото Слави Трифонов. Дали обаче новото шоу ще бъде „ Шоуто на Ненчо ”, към момента не е изцяло несъмнено. За мястото се пробват и други претенденти и едвам преди старта ще бъде ясно тъкмо кой ще го заеме.

На фона на тази трескава подготовка над малкия екран е щръкнал и въпросът какво ще излъчва от 22,30 до 23,30 часа, до момента в който новото предаване бъде изцяло квалифицирано. Спасителният пояс, както нормално, се оказал към момента наличният коз на Би Ти Ви Любо Нейков. От есента неговото предаване „ Комиците ” ще върви всеки работен ден от 22,30, настояват чудесно осведомени източници на „ Уикенд ”. Тъй като обаче шоуто е единствено половин час, а заради голямата претовареност на актьорите отвън малкия екран няма по какъв начин да стане двойно по-дълго и на всичкото от горната страна – всекидневно, останалото време щяло да се запълва от комедиен сериал. Когато новото вечерно шоу започва, „ Комиците ” ще минат към остарялата си скица на лъчение – в сряда, четвъртък и петък от 22 часа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР