Слави Трифонов обяви, че ще съди Кирил Петков, Асен Василев

...
Слави Трифонов обяви, че ще съди Кирил Петков, Асен Василев
Коментари Харесай

Слави Трифонов ще съди Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев

Слави Трифонов разгласи, че ще съди Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев, научи Moreto.net

Това съобщи той в обществената мрежа.

Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и - не знам като какъв да го дефинира - Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, само че би трябвало да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници поради лъжите им. Спечелих всички каузи. Сега ще заведа каузи против Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните неистини и внушения. И, несъмнено, ще ги печеля. А в този момент вижте конференцията на “Има подобен народ ”, която приключи доскоро. Срещу лъжите и клеветите стоят обстоятелствата.

Вчера по време на конференцията на Има Такъв Народ пред публицистите Тошко Йорданов пусна запис на телефонен диалог, за който от Има Такъв Народ настояват, че е сред техния народен представител Христинка Иванова и отделилия се парламентарната им група състезателен министър в оставка Радостин Василев. На записа се чува по какъв начин мъжът на телефона приканва дамата да напусне парламентарната група на Има Такъв Народ. Тя отхвърля и тогава мъжът от записа сподели, че ще " прати хора, които да вземат молбата й за овакантяване на Народното събрание ". " Сега пък ти ме заплашваш ", прибавя дамата.

На конференцията на Има Такъв Народ Иванова съобщи, че Радостин Василев и различен път е отправял закани към нея.

„ В този миг се случва нещо невиждано. Подложени сме на извънреден напън от мутри. Слушах пламенното слово на Радостин Василев, само че тъй като на едната везна сега в общественото пространство стоят лъжите, а от другата страна сядаме ние, ще разясняваме единствено и само обстоятелствата и истината. Днес е един прелестен ден, тъй като преди към час видяхме едни хора, които с държанието си в народен ефир потвърдиха, че са предатели. Бяхте очевидци на един куп неистини, без нито един факт. Затова ние, като свободни и демократични хора, заставаме пред вас с лицата си ". Това съобщи Станислав Балабанов от " ИТН " на конференция на представители на партията.

„ Знаете, предходната седмица беше импортиран Закон за противопоставяне на корупцията. Борим корупцията с корупция. Бях упрекната от първата политическа мощ, че съм работила враждебно и съм коментирала неверно закона. Аз разясних закона към 8 юни, когато в действителност проверяващите инспектори бяха планувани да влязат в съда. На 9 юни, когато аз направих коментар по NOVA и по-късно в Народното събрание, законопроектът беше модифициран и бе импортиран малко усъвършенстван. Не и до такава степен усъвършенстван, че да не нарушава Конституцията. Последните седмици помагах на господин Василев да напише законопроекта си за промени в Закона за хазарта. Сигурно и за това съм отговорна ", съобщи от своя страна Ива Митева.

Обвиненията от страна на " Продължаваме Промяната " разяснява и вицепремиерът и районен министър в оставка Гроздан Караджов. " Мога да се закълна, че при мен такова нещо като корупция или да докосвам парите на страната - няма ", безапелационен бе той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР