Слави Трифонов няма шанс!. В това е сигурна фолк легендата

...
Слави Трифонов няма шанс!. В това е сигурна фолк легендата
Коментари Харесай

Луна: Слави Трифонов няма шанс

" Слави Трифонов няма късмет! ". В това е сигурна фолк легендата Луна, написа уеб сайтът Новини.бг.

Певицата, която дава поръчка за идващите президентски избори, споделя пред роден таблоид, че няма да гласоподава на парламентарния избор, защото никой не заслужава нейния глас.

" В Слави Трифонов няма живот. Той е като останалите политици. Погледнете им физиономиите, какви са изпити. Имам възприятието, че всички са ми като подчинени, като възпитаници ", споделя Луна. Певицата не утвърждава мераците на Дългия за влизане в Народното събрание. За него тя има изключително мнение.

" Слави не може да се мери с мен! Превъзхождам го и ще загатна - фактът, че съм жена е задоволителен. Схеми, измами, финансова поддръжка, поддръжка от подземния свят - аз не се занимавам с такива неща и не изповядвам демонизма “.

Луна разкри, че разпродава своите парцели поради публични цели. Тя е безапелационна, че с парите от продадените жилища ще финансира част от президентската си акция. Тя дава обещание, че ще се кандидатира и ще завоюва конкуренцията, тъй като народът има потребност от жена лидер. Певицата е сигурна, че ще победи на президентските избори тъй като феновете ѝ са доста и всички ще гласоподават за нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР