Слави Трифонов няма да се остави да бъде унижаван от

...
Слави Трифонов няма да се остави да бъде унижаван от
Коментари Харесай

Слави отвръща на удара! Съди bTV и Николаос Цитиридис

Слави Трифонов няма да се остави да бъде унижаван от bTV и по тази причина има намерение да съди малкия екран. Като мотив за това той употребява плагиатството по отношение на неговата „ 7/8 tv ”.

На 12 октомври в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по БТВ бяха излъчени фрагменти от изявлението на Слави в неговата телевизия. Всичко бе поднесено с възприятие за комизъм и задачата беше да се осмеят резултатите на „ ИТН “ на парламентарните избори.

Слави обаче в никакъв случай не разрешава да се излъчват фрагменти от негови продукции без експлицитното му разрешение, което идва единствено посредством заплащане. От БТВ не е платено и стотинка за фрагментите от „ 7/8 tv ”, което е мотив за правосъдна борба.

Лидерът на Има Такъв Народ възнамерявал да си потърси правата в съда и да заведе дело против малкия екран, в която работи 19 години. Освен това той възнамерявал да предяви правосъден иск и към „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.

Интересното е, че Слави имал желание да съди и персонално водещия Николаос Цитиридис. Той не го харесвал и го намирал за несправедливо нахален и надут. Искал да му свие фасона, като го осъди с немалка сума.

Дългия не бил толкоз сърдит от кражбата на фрагментите от неговата телевизия, колкото от подигравателното отношение към него. Затова възнамерявал да даде прекрасен урок на БТВ и вечерното й шоу.

Подобни правосъдни борби не са казус за Слави. Той съди в продължение на години „ Господари на ефира “ още веднъж поради излъчени без разрешение фрагменти от негово шоу. Тогава не съди Нова ТВ, тъй като „ Господарите “ беше външна продукция, до момента в който шоуто на Нико е продуцирано от самата БТВ. В последна сметка Дългия спря правосъдната борба тогава, тъй като се сдобри с Маги Халваджиян.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР