Слави Трифонов не празнува от близо 15 години рождения си

...
Слави Трифонов не празнува от близо 15 години рождения си
Коментари Харесай

Дългия намразил рождените си дни, след като бил зарязан от голямата си любов Маги

Слави Трифонов не чества от близо 15 години рождения си ден и това дава мотив за спекулации измежду новобранците от екипа му, че водещият на едноименното шоу по Би Ти Ви е свидлив и цепи стотинката на две.  Само след седмица, на 18 октомври, гологлавият водещ от Учин дол навършва 52, като и този път той няма да означи с почерпка персоналния си празник, научи HotArena.

Стари съидейници на Слави Трифонов разкриват пред „ Уикенд ” мистерията с изчезналите купони за рождените дни на Дългия. Според думите им, Трифонов намразил рождената си дата 18 октомври, тъй като точно на персоналния си празник преди 15 години бил изоставен от огромната си обич – актуалната психоложка Магдалена Ангелова.

Трифонов и Маги изживяха бурна тригодишна обич през 90-те на предишния век, която приключи съдбовно за Дългия. Паметливи сподвижници на Слави си спомнят, че той е бил зарязан от дамата на живота си точно точно на рождения си ден през далечната 2002 година и тогава в последния миг отменил празненството за празника си, което трябвало да се организира в заведението „ Синатра ” наоколо до столичния хотел „ Хемус ”.

Буквално часове преди празненството Дългия бил полят със леден душ от Маги, която му съобщила, че не желае повече да бъде с него. И до ден сегашен малко на брой знаят повода, заради която Маги е била шута на гаджето си. Казват, че психоложката научила за невярност на Трифонов, който зад тила й поддържал интимна връзка с балерина от шоуто си. Красавицата била безкомпромисна и не дала прошка изневярата на Слави, като скъсала с него демонстративно на рождения му ден.

Посърналият Трифонов отменил празненството в бар „ Синатра ”, на което били поканени над 60 индивида и от този момент в никакъв случай не чества персоналния си празник. Дългия не направил компромис дори и за 50-ия си празник, маркиран през 2016 година

Тази година Трифонов още веднъж няма да чества рождения си ден, а ще прекара персоналния си празник самичък в имението си в пернишкото село Кладница. Въпреки това от екипа на шоуто му постоянно изненадват началника си с подарък за рождения му ден. Тази година претрупан да избере подарък за Дългия е шоуменът Краси Радков, който събира по 100 лв. от сътрудниците си, с цел да избере подобаващ подарък за началника.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР